مشاوره حقوقی رایگان - غصب بخشی از ملک تجاری توسط موجر

سلام وقت شما بخیر
بنده با یک شرکت حقوقی بر سر اجاره کردن یک مغازه که شامل یک اتاق پیوست می باشد به متراژ 49 متر که متراژ مغازه 32 متر می باشد در دفتر خانه قرارداد بستیم
حالا موجر اون انباری رو که در قرارداد جز معامله می باشد و در سند مغازه هم هست و به مغازه پیوست می باشد را به صورت غیر قانونی به انبار محصولات خودش اختصاص داده است. برای شکایت کردن و گرفتن غرامت مدتی که این انباری را به طور غیرقانونی تصرف کرده است، چه کار کنم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام میتوانید دعوای تصرف یا خلع ید مطرح کنید ...باید وکیل بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم