مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام .. بیست سال از فوت پدر بزرگم گذشته .. طبق اسناد و مدارک تنها وارث مادرم هستن ... اما مادرم تا کنون انحصار وراثت نکرد..و ی قسمت از اموال بین خودش و خواهری ک در شناسنامه اسمش نیست..و کلا در شناسنامه اسم کس دیگری پدرش می باشد و حتی فامیلی هم فرق دارد ...حالا خواهرش شکایت کرده ک جرم صورت گرفته ..باید اسم مرا ب عنوان وارث اعلام می‌کرد...و قاضی مادرم را تهدید کرده ک محکوم میشوی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

براساس گواهی انحصار وراثت تقسیم ترکه صورت می گیرد مگر آن که به گواهی انحصار وراثت اعتراض شود و مورد قبول واقع گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه متوجه صورت سوال تان نمی شوم ! اسم مادرتان در شناسنامه نیست یا خواهر ایشان ؟!
در هر صورت باید اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نمایید تا وراث مشخص شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید بعد از محکوم شدن اعتراض نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید وتقاضای استعلام از اداره ثبت احوال

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ابتدا باید نسب ایشان احراز گردد

مادر شما باید درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص کردند

و اگر شخصی مدعی باشد که فرزند پدربزرگ است باید دادخواست اثبات نسب به طرفیت تمام ورثه اقامه نماید و با آزمایش DNA نسب ایشان احراز و اثبات خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله نامبرده نیز جز وراث است.
ولی باید اول دادخواست اثبات نسب بدهد بعد از اینکه نسبت ثابت شد می تواند سهم الارث خود را بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید همه وراث جهت انحصار وراثت اعلام شوند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

انحصار ورثه باید انجام شود و آن شخص باید نسب خود را اثبات نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

عدم درج اسم ایشون در شناسنامه ی مورث یا پدر بزرگ شما اصلا ارتباطی به مادر شما نداره و قاضی هم نمیتونه الکی تهدیدمحکومیت کنه .موضوع دیگه اینکه اگر برگ انحصار وراثتی گرفته شده پس مادر شما در کجا تنها وارث قلمداد شده و اینجای سوال شما چون ابهام گذاشتید جواب کامل نمیشه داد.کاملتر و مجددا مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما باید درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید تا تمام وراث مشخص کردند اگر کسی ادعا نسبت با متوفی دارد باید اثبات نسب کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

متوجه سوال شما نشدم اگر مادر شما اقدام به دریافت گواهی انحصار وراثت تنها به نام خودش نموده است خواهر ایشان که مدعی وراثت است می تواند به آن اعتراض کند و البته این اعتراض باید همراه با سند و مدرک اثبات نسب ایشان باشد که خود مقوله جداگانه است باید ابتدا دادخواست اثبات نسب به طرفیت ورثه یعنی مادر شما بدهد و معمولاً با آزمایش dna از نزدیکان که مشکل هم به نظر می رسد اثبات می شود سپس به انحصار وراثت اعتراض نمایند اگر شما هم شود انحصار وراثت قبلی باطل و گواهی انحصار وراثت جدیدی �در می‌شود و ضمناً بار اثبات تمامی موارد فوق به عهده خانه شماست و مادرتان مسئولیتی ندارد مگر بر علیه خود اقرار کرده باشد که باهام به نسب ایشان عمدا نامه ایشان را در گواهی انحصار وراثت نیاورده است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . خیر مشکلی نیست نگران نباشید اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر اسمش در شناسنامه پدربزرگتان نیست ورثه محسوب نمیشود

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اگر مادر گواهی گرفته باشه و عمدا نام ورثه ای را پنهان کرده باشه و احراز بشه که سوء نیت داشته بله مجازات زندان ممکنه براشون درنظر گرفته بشه. حتما وکیل بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مادر شما باید نفی نسب را مطرح نماید تا احراز گردد که ایشان جز وراث است یا خیر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خواهر ایشان باید بتواند نسبت خوودش را اثبات نماید و مدعی است و مسئولیتی متوجه مادر شما نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اثبات نسب مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قضات محترم ت هیچ وقت  شخصی را تهدید نمی نمایند اما هرکسی که مدعی حقی می باشد می بایست حق خود را مطالبه نمایند موضوع تا نیاز به کارشناسی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله اگر چنین باشد مجازات کلاهبردار برایش در نظر گرفته می‌شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر واقعا خواهر اصلی مادرتان است با وجود اینکه مشخصات سجلدی ایشان با مادر شما یکی نیست ایشان هم ارث می برد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اصلاح گواهی انحصار وراثت بدهید