مشاوره حقوقی رایگان - اخراج به دلیل آسیب حین کار

سلام
اینجانب مدت 7 سال در شرکت تولیدی .... مشغول به کار بوده ام متاسفانه به علت سنگینی کار دچار پاره شدن جداره شکسی شده و تحت عمل جراحی با هزینه سنگین قرار گرفتم و بعد عمل دچار لخته شدن خون پای راست شده و تحت درمان هستم دکترهای معالج نامه داده بودند که کار سبک انجام دهم ولی قبول نکردند و بنده را به کار سنگین بارگیری شمش گذاشتن و به من گفتند مدتی اینجا کار کن و بعد به کار خودت برو ولی سنگینی کار باعث شد جداره شکمم دوباره پاره شود و بعد این جریان بنده را از شرکت اخراج کردند و همچنین ضعیف شدن چشم هایم به علت گرمای زیاد و اشعه ذوب بوده از مسئولین محترم تقاضای رسیدگی به این شکایت را دارم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار اقامه دعوا نمایید و درخواست بازگشت به کار را نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با در دست داشتن دلایل و مستندات بدوا به پزشکی قانونی مراجعه نموده و مورد معاینه قرار بگیرید و سپس درخواست از کار افتادگی نمایید
در خصوص حقوق و مزایا و سایر حقوق تان نیز می توانید از طریق اداره کار پیگیری لازم را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار و بیمه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که علت آسیب جسمی به در حین انجام وظیفه و به علت انجام کارهای مربوط به شغل تان بوده که بدون تقصیر شما اتفاق افتاده می توانید از بیمه تقاضای از کار افتادگی کلی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای برگشت به کار و بیمه بیکاری فورا به اداره کار شکایت کنید و برای از کار افتادگی به تامین اجتماعی و برای اخذ دیه به دادسرا