مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب واریز حقوق

آیا در مدت سی روزه ارسال اعسار اجرای احکام میتواند حسابی را حقوقم به اون واریز میشه مسدود کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
تا یک چهارم حقوق یا یک سوم بنا به مورد قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی امکان مسدودی حساب وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حساب حقوق قابل توقیف نیست و در صورت توقیف می توانید اعتراض کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که کارمند دولتی باشید در صورتی که عایله مند باشید یک چهارم از حقوق شما توقیف می گردد و در غیر این صورت یک سوم اما اگر دارای شغل آزاد هستید و حقوق بگیر شرکت یا موسسه اجرای احکام بدون توجه به آن می تواند تمام حساب مسدود نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیر تا یک چهارم بدون فرزند و یک سوم با فرزند بقیه ش باید آزاد باشه و فقط اون مقدار در پایان هر ماه کسر بشه به حساب دادگستری و بعد بحساب محکوم له یا شاکی به اصطلاحی واریز بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یکآ چهارم حقوق یا یک سوم بنا به مورد قابل توقیف است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله و حق اعتراض دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق نیز مطابق قانون تا یک مقدار قابل مسدودی میباشد