مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن اموال

سلام،من نزدیک به یک سال و نیم قبل واسه خانمم با گرفتن وام از بانک آرایشگاه زنانه باز کردم و تا دو سال دیگه باید قسط بدهم و الان قراره از هم طلاق بگیریم، خانمم اولش قبول کرد به جای مهریه خرج آرایشگاه رو حساب کند ولی الان که به دادگاه رسیده زده زیر حرفش،
من چگونه میتوانم هزینه باز کردن آرایشگاه رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید
وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید البته با شرایطی خاص
و باید مشخص گردد که وام به اسم چه شخصی است و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد مربوط به آرایشگاه مورد تدقیق واقع شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای این موضوع دارید میتوانید دادخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شما مدارکی دال بر واریز مبالغ دارید اقدام به ارایه دادخواست مطالبه وجه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد مدارکی که دارید مطالبه وجه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت توافق می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت دادگاه ادعای شما را نمی پذیرد و زوجه می تواند طبق سند ازدواج مهریه خود را مطالبه کند.
شما نیز می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و فعلا طلاق ندهید تا زوجه رضایت به طلاق بدهد.
توجه داشته باشید که بهتر راه حل توافق است، توافق جهت ادامه زندگی یا توافق برای طلاق.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه توافق شما مکتوب نبوده است باید مهریه را بدهید و اگر وام را به همسرتان داده اید بهتر است بابت استرداد وجه برعلیه ایشان طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدارکی در دست دارید تنها راهی که دارید این است که اظهارنامه ای در این خصوص به همسرتان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

باید مدارکی دال بر خرید لوازم و تجهیز آرایشگاه با هزینه شخصیتون داشته باشید.در این صورت با طرح دعوی مطالبه وجه،به راحتی میتونید وجه هزینه شده رو استرداد کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که اسناد و مدارکی که نشان دهد شما هزینه های مربوط به ایشان را پرداخت کرده اید اقساط وام را پرداخت کردیدو وام را برایشان گرفته اید میتوانید با دادخواست مطالبه وجه بابت پرداخت اقساط وام ایشان را بدهکار خود نمایید و پس از آن در مرحله اجرا دین را با قسمتی از مهریه تهاتر کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مدارك مثبته و فيش هاي واريزي و ادله محكمه پسند و شهود معرفي نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به استناد مدارکی که دارید مطالبه وجه کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر دلیل دادرید اقدام به شکایت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید اثبات کنید هزینه های آرایشگاه را شما پرداخت نموده اید و مدارکی مانند قرارداد محل آرایشگاه که به نام شما هست یا رسید خرید وسایل که به نام شما باشد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ارائه فاکتورها و اریزی ها و شاهد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فقط پولی که به حساب ایشان واریز کرده اید را می توانید مطالبه کنید، همچنین استرداد اموالی که خریده شده بابت آرایشگاه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات و مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به مدارک و مستندات خود دادخواست مطالبه وجه بدهد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اگر مدارک ومستندات قانونی دال بر پرداخت باشد از طریق مطالبه وجه میتوانید اقدام کنید