مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام وخسته نباشید بنده پلاک دارم واز فروشنده وکالت ایا برای تعویض پلاک وگرفتن پلاک خود ممیتوانم از مراکز شهرستان اقدام کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون پلاک شما امکان دارد در انبار وجود نداشته باشد بهتر است از همان شهری که پلاک شما موجود است اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید اما پلاک همان شهر را به شما میدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای گرفتن پلاک قدیمی خود باید پلاک شما موجود باشد و به شخص دیگری داده نشده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانش وجود دارد اگه به کس دیگه ای در آن شهرستان نداده باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعویض پلاک معمولاً بر اساس محل سکونتش ماست باید اجاره نامه و یا مبایعه نامه خود را ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تعویض پلاک باید محل سکونت شما احراز گردد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

قبل از تعویض پلاک نیاز هست که از طریق سامانه پلیس من،در شهری که میخواید پلاک بگیرید،تاییدیه آدرس پستی داشته باشید.اگر آدرس پستیتون تایید شد،میتونید نوبت بگیرید و تعویض پلاک رو انجام بدید.منتهی به دلیل کمبود پلاک،ایجاد پلاک جدید برای شما وقت گیر خواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بشرطی که به نحوی آدرس خودرا در مرکز آن شهرستان اثبات نمایید ممکنه پلاک شما در انبار موجود نباشد و به شخص دیگری منتقل شده باشد اصولاً پلاک را تا شش ماه به نام مالک قبلی نگه می دارند و پس از آن به دیگری منتقل میکنند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله یا همون پلاک قبلی در مدت کوتاهی چون در تهران ساخته میشن بشما تحویل میشه یا اینکه از 5 پلاک بنام شما نگذشته باشه پلاک جدید میگیرید گرچه سوال شما حقوقی نبود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مرکز شماره گذاری پلاک سوال نمایید سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به مرکز شماره گذاری مراجعه نمایید اگر شرایط ساخت پلاک وجود داشته باشد می توانید اقدام کنید