مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وکالت 2 روز دیگه هست ولی نوبت ها پره

سلام بنده یه وکالت دارم و دو روز دیگه وقت داره ولی مراجعه کردم کافی نت تا هفته دیگه نوبت ها پر هستن در ضمن وکالت مجدد نمیتونم بگیرم
راهکار چیه
امکانش هست تعویض پلاک تبصره ای داشته باشه

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مجددا باید وکالت بگیرید و یا اینکه فروشنده خودش با شما به مرکز تعویض پلاک مراجعه نماید و یا اینکه دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید.
اگر در طول این دو روز نتوانید تعویض پلاک کنید بعد از اتمام مهلت وکالت‌نامه دیگر امکان تعویض پلاک یا وکالت‌نامه وجود ندارد و هیچ تبصره ای وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از اتمام مهلت وکالت‌نامه دیگر امکان تعویض پلاک یا وکالت‌نامه وجود ندارد و هیچ تبصره ای وجود ندارد.یا باید با خود فروشنده مراجعه کنی یا وکتچالت جدید یگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً خیر می تواند مالک را هنگام تعویض پلاک همراه خود ببرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه هیچ چاره دیگری به جز تمدید مهلت وکالت نامه تان ندارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید وکالت تمدید شود یا دادخواست فک پلاک بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تبصره ندارد مگر اینکه در مراکز تعویض پلاک آشنا داشته باشید یا به وکالت مجدد بگیرید و یا به همراه خودمالک جهت تعویض پلاک مراجعه نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر دوست عزیز شما باید زودتر اقدام میکردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچاراً باید از طریق دادگاه اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضورا به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام متاسفانه هیچ چاره دیگری به جز تمدید مهلت وکالت نامه تان ندارید مگر شکایت فک پلاک و تعویض پلاک انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا باید وکالت بگیرید یا مالک پلاک شخصا در مرکز شماره گذاری پلاک حاضر شود . یا با حکم دادگاه اقدام کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در باید با فروشنده هماهنگ کنید تا وکالت تمدید شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نباید به روزهای آخر موکول می کردید یا می بایست وکالت مجدد بگیرید یا در فرصت باقیمانده اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک‌پلاک دهید و یا با فروشنده جهت تعویض مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر وکالتنامه شما باطل می‌شود مگر اینکه حضوری مراجعه کنید و با رئیس م صحبت و مشکل را در میان بگذارید