مشاوره حقوقی رایگان - ملک

باسلام.ما5 دانگ ازملکی راخریداری کردیم ولی موقع سندزدن اون 1دانگی جلوی این کاررو گرفت واینها به ما امید میدادندکه ملک متعلق به ماست و...خلاصه بعداز3سال اون 1 دانگی چون 1 دانگ سند داشته ومثل اینکه 6 دانگ هم قولنامه داشته حکم 6 دانگ رو میگیره وحالا این طرفین ما گفتن پولی بهتون میدیم که با شما دیگه شکایت کشی نداشته باشیم ملک ما متری 25 تا30 وبیشتر می ارزه حالا ما با 25 راضی شدیم ولی اینها میگن ما 1 تومن بیشتر نداریم حالا ما چکارکنیم چون بااین پول خونه ای نمیشه خریداری کرد وراضی نیستیم چطور پول 5 دانگ رو ازشون میتونیم بگیریم لطفا راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کسی زودتر از شما قولنامه داشته میتوانید دادخواست بطلان مبایعه‌نامه خود و استرداد ثمن به نرخ روز را یخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید قبول نفرمایید و شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشندگان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی پنج دانگ به طرفیت تمام
فروشندگان مطرح نمایید

و اگر نتیجه نگرفتید شما باید ابتدا شکوائیه کیفری فروش مال غیر و کلاهبرداری بر علیه تمام فروشندگان مطرح نمایید

و سپس دادخواست ابطال معامله به جهت مستحق الغیر در آمدن مورد معامله و مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و مطالبه غرامت به علت کاهش ارزش ثمن معامله را مطرح نمایید و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فروش مال غیر کرده است می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری بدهید و ثمن معامله را به نرخ روز پس بگیرید.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چند بخش دارد که باید بخش های مختلف آن را بررسی کرد بررسی اسناد و مدارک یک پروسه طولانی و دقیق است که در مشاوره حضوری مشخص می‌شود