مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
نفقه فرزندی که به فرض ماهی 500 تومان هست، هزینه مدرسه و درمان و مسافرت و کلاس تابستانی و... هم حساب شده یا علاوه بر نفقه، پدر باید هزینه موارد عنوان شده را هم بپردازه؟

(متاسفانه مبلغی که بعنوان نفقه در دادگاه اعلام میشه در مقابل این همه گرونی خیلی ناچیز هست)

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید دادخواست تعدیل نفقه فرزند را مطرح نمایید

سمانه دلیرپور

سمانه دلیرپور :

با سلام
کارشناس با در نظر گرفتن تمام نیازهای فرزند مبادرت به تعیین نفقه فرزند می نماید، که پس از ابلاغ امکان اعتراض وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تعدیل نفقه فرزند را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تعدیل اقساط نفقه را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی به نظریه کارشناس دارید می توانید لایحه ارسال کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال تمامی این هزینه ها بر عهده ی پدر می باشد

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
میتولنید تقاضای تعدیل نفقه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در تعیین نفقه معمولا تمامی هزینه های نگهداری فرزند در نظر گرفته می شود که بهتر است شما درخواست تعدیل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با توجه به نظر کارشناس رای میده و کارشناس هم براساس در آمد پدر، حالا اگر شما قبول ندارید میتوانید به نظرکارشناس اعتراض کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. می توانید دادخواست تعدیل نفقه را تقدیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه حساب شده است.
می توانید دادخواست تعدیل نفقه بدهید.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

تقاضای تعدیل مطرح کنین و فاکتور و پیش فاکتور هزینه های روتین رو ارایه کنین.حتی اگر محل زندگیتون استیجاری هست،میتونید اجاره ماهیانه هم بگیرید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست تعدیل نفقه بدهید و یا در مرحله کارشناسی هست میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله نفقه در برخي موارد جوابگوي گراني و تحريم نيست

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز چنانچه فرزند با پدر زندگی نمیکنه هزینه ها اینطور محاسبه نمیشه و میانگین مخارج فرزند با توجه به پسر یا دختر بودنش و همینطور سن و سالش میانگین در نظر گرفته میشه و توسط کارشناس مشخص واعلام میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تقاضای تعدیل کنید و اگر هزینه اضطراری دیگری بوده می‌توانید مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تعدیل نفقه فرزند را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تعدیل نفقه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بابت تمام کسائل مبلف نفقه تعییین می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه اولاد با توجه به وسع مالی پدرش تعیین می گردد و کارشناس با بررسی موضوع این مبلغ را تعیین کرده است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست تعدیل نفقه را مطرح نمایید و رسید مخارج فرزند را به دادگاه ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ نفقه شامل تمام این موارد می شود اما شما می توانید در جلسه دادگاه به آن اعتراض کنید مدارک و مستندات ارائه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تقاضای تعدیل نفقه را مطرح نمایید