مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو از تعمیرگاه

با سلام و خسته نباشید. بنده یک دستگاه خودرو نزدیک به سه ماه قبل جهت تعمیر موتور به تعمیرگاه تحویل دادم ایشان به بنده گفت باید کاغذی را امضا کنم � اگر اتومبیل آماده شد و من اقدام به تحویل اتومبیل نموده‌ام ایشان بتواند اتومبیل را به باک این هدایت کند حالا بعد از گذشت سه ماه و پرداخت 15 میلیون تومان ایشان ادعا می کند که قولنامه دارد به اتومبیل را خریداری نموده است بدون هیچگونه مدرکی از شما تقاضای کمک در این خصوص را دارم با کمال تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی قولنامه او است اگر شما مطمئن هستید کاغذی که ما امضا کردید اتومبیل را نفروخته اید می توانید بابت جعل از وی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید میتوانید بابت جعل شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فورا زنگ بزن به 110 بعد در همان محل ص استشهادیه تهیه کن بعد به اتهام خیانت در امانت از او شکایت کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان اظهارنظر دقیق نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با بررسی مدارک و مستندات میتوانید در چهار چوب جعل شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بار اثبات دعوی به عهده ی مدعی مالکیت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و سپس شکوائیه کیفری اقامه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا از آن دست نوشته سو استفاده کرده و باید بتوانید سو استفاده از سفید امضا را ثابت نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید مدارک و مستندات شما و طرف مقابل بررسی و متنی که مبادرت به امضاء نمودید مطالعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت مناسب طرح کنید تا مدارک خود را ارائه کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی مدارک هست اظهارنامه تحویل اتومبیل ظرف مهلت...دهیدوسپس شکایت خیانت در امانت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خرید و فروش به همین سادگی نمی باشد می بایست

مدارک و مستندات وجود داشته باشد در حال حاضر شما بفرمایید چه مدارک و مستندات ای وجود دارد که با توجه به آن شما را راهنمایی نمایم