مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ثنا برای تعویض پلاک خودرو

با سلام من حدود سه ماه پیش حواله ماشین پژو پارسم رو فروختم طرح مادران وبه خریدار وکالت دادم و سفته های سیصدمیلیونی والان خودرو به دست خریدار رسیده همراه تمام مدارک خودرو والان خریدار از من میخواد که برم ثبت ثنا انجام بدم چون میخواد تعویض پلاک بکنه ولی سفته های 300 میلیونی ام هنوز به دست من نرسیده وگفته نیاز به وکالت تعویض پلاک نیس وبا همون وکالتی هنگام فروش دادم میتونه تعویض پلاک کنه آیا من باید صبر کنم سفته هام بیاد بعد ثبت ثنا بکنم؟ اگه فقط ثبت ثنا بکنم خریدار می تونه تعویض پلاک بکنه؟ چکار کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ثبت ثنا کن و فورا در همان روز اطهارنامه برای استرداد لاشه سفته یا سفته ها بده به طرف، اگر مسترد نکرد دادخواست استرداد لاشه سفته بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعویض پلاک ، خریدار باید از شما وکالت داشته باشد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو در دفتر خدمات قضایی حاضر شوید و همزمان با ثبت ثنا سفته ها را هم از وی بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خودرو را دریافت کرده و وکالت‌نامه نیز تنظیم شده اول سفته ها را بگیرید و بعد سامانه ثنا ثبت‌نام کنید.
توجه داشته باشید با توجه به اینکه خودرو را تحویل گرفته است و وکالت‌نامه نیز تنظیم شده است حتماً سفته های خود را پس بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، برای تعویض پلاک باید وکالت داده شود
در خصوص سفته ها ، اظهارنامه ارسال کرده و دادخواست مناسب تنظیم نمایید ،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما وکالت ای که دارد می تواند تعویض پلاک کنید و برای سبزه ها باید دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ثنا ثبت نام کنید و اگر سفته ها را مسترد نکرد اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اطهارنامه برای استرداد لاشه سفته یا سفته ها ارایه کنید و اگر مسترد نکرد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید هر دو همزمان در دفترخانه ثبت ثناواستردادلاشه سفته ها را انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای تعویض پلاک حتما باید وکالت کاری تعویض پلاک باشد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام ثبت در سامانه ثنا ارتباطی با تعویض پلاک نداره

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

پاسخ منفی است

برای تعویض پلاک باید وکالت داده شود
در خصوص سفته ها ، اظهارنامه ارسال نمایید و دادخواست را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی دارد باید توافقات شما بررسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای تعویض پلاک باید وکالت داده شود وبرای سفته دادخواست مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا نسبت به استرداد سفته ها اقدام کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ثنا را بهتر است ثبت نام نمایید ولی به خریدار اطلاع ندهید و تقاضای سفته را نمایید و چنانچه امتناع ورزید دادخواست استرداد سفته ها را نمایید