مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

من با فردی بصورت نصف نصف سرمایه برای شراکت گذاشتم که بصورت زبانی قرار شد تمامی کارها (خرید اجناس، حساب و کتابها، فروشندگی و دادن چک) به عهده بنده باشد، در این مدت بنده برای کسری حسابها از حساب شخصی خودم برداشت کرده ام ولی فرد مقابل هیچگونه از پرداختی نداشته و در ازا برداشت هم داشته، الآن ایشون میگن سهم شراکتشونو بنده بدون هیچ کسری باید بهشون پرداخت کنم و بنده هم توانای پرداخت سهم ایشون بصورت نقدی رو ندارم، تمامی حسابها تاکنون مکتوب شده ولی قبول نمیکند، من راهکاری دارم برای اینکه بیشتر از این ضرر ندهم، ممنون

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.به صورت شفاهی قرارداد بسته شده
اگر سرمایه ای نگذاشته چه سهمی میخواد؟؟؟
حسابها مکتوب شده ،یعنی چه؟؟؟آیا سرمایه ای در این کار داره یا خیر

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام مدارکتان باید بررسی شود . علی الحساب میتوانید از شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل بدهید تا کارشناس حسابرسی موارد مورد نظرتان را ثبت و ضبط کند و نهایتا اگر به توافق نرسیدید به شراکت پایان دهید .برای پاسخ دقیقتر باید حضوری با ارایه مدارک که نوع شراکت شغل وضعیت محل کار و ... بررسی شود