مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام بنده در شرکتی مشغول ب کار بودم ک نگهبان دزدکی کرده و اسم بنده رو هم آورده ک حکم جلب منو گرفتن قبل اینک حکم جلب و حساب هامو مسدود بکنه و توقیفی ماشین رو بگیره من ماشین رو وکالت تام دادم ب دخترعموم ماشین هنوز توقیف نشده آیا دخترعموم میتونه بره تعویض پلاک کنه با وکالت نامه قبل توقیفی پلاک و حکم جلب و مسدودی حساب ها

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما برای اینطور پاسخ داد که تعویض پلاک در رویه عملی در کشور ما به دو روش امکان پذیر است یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم وقتی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه محضری دارد و با داشتن و وکالتنامه رسمی و برگ سبز خودرو به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد، اینکه در حال حاضر ماشین شما توقیف سیستمی شده باشد یا خیر باید مشخص شود اگر شده باشد ماشین از توقیف خارج نمی‌شود تا زمانی که دستور قضایی از شعبه قضایی صادر شود و رفع توقیف شود