مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول چک به دلیل وجود معارض

سلام سال 1400 دو قطعه زمین با دو مبایعه نامه جداگانه خریداری کردم که در پرداخت دو چک اخر متوجه وجود معارض و خلع ید از کل پلاک ثبتی چند هکتاری زمین شدم و دو چک اخر راپاس ننمودم و فروشنده برگشت زد ،اظهارنامه تنظیم کردم که سریعتر رفع معارض کند تا چکها را پرداخت کنم ولی تا الان رای معارض در مرحله نجدید نظر میباشد، و هنوز رفع کامل نشده است، فروشنده شکایت نموده برای فسخ قرارداد با من که شورای حل اختلاف به دلیل وجود معارض فسخ را نپذیرفت و قرار شد که دادگاه برویم ، بنده عنوان کردم به محض رای قطعی بلافاصله مبلغ چکها را به حساب ریخته و طی اظهار نامه به ایشان اطلاع میدهم که چکها را وصول کند ولی ایشان اصرار بر فسخ دارد، ایا میتواند به دلیل برگشت چک با وجود معارض از دادگاه رای فسخ بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به قرارداد و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر تر قرارداد شرط فسخ پیش بینی نشده باشد قرارداد قابل فسخ نیست.