مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به اجرای کیفری جهت دادن دیه

پرونده من برای گرفتن دیه به اجرای کیفری ارسال شد رای نهایی یه نفع من بود برای گرفتن دیه از زندان الان 3ماه خبری نشد چه باید کنم با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

علاونده بر بررسی روند رسیدگی در ثنا حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای دریافت دیه بستگی به آن دارد که جرم واقع شده جرم عمدی هست یا غیرعمد در صورتی که جرم غیر عمد باشد دو الی سه سال از تاریخ وقوع جرم مهلت پرداخت وجود دارد برای تعیین دقیق موضوع به اجرای احکام مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

حضورا" موضوع را پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . سوال شما مفهوم نیست. لیکن اگر منظور شما این است که طرف دعوی شما در زندان است . می توانید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای شناسایی و توقیف اموال محکوم علیه را نمایید . اگر مالی نداشت تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه محکومیت های مالی و ماده 696 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) را از اجرای احکام را نمایید تا در بازداشت بماند .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهلت پرداخت دیه صدمات عمدی یکسال است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درخواست اجرای حکم و مطالبه دیه از محکوم علیه را به شعبه اجرای احکام دادگاه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به صورت حضوری پیگیری نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با درخواست به شعبه بدوی دادگاه درخواست اجراییه بدید تا با صدور دستور ، اجرای احکام کیفری موضوع اجرای پرونده رو در دستور کار خودش قرار بده .

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام به شعبه اجرا مراجعه وموضوع را پیگیری کنید.