مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و تخریب و رعب وحشت

ظهر ساعت 1بود که دیدم پشت خونه که به خیابان هست محکم کوبیده میشه رفتم دیدم همسایه روبرو ماهست؟ این اقا با بلوک که توی حریم من بوده شاکی هست دعوای لفظی شروع شد ومن در حال اومدن به داخل حیاط خونه خودم دیدم این اقا چوپ میگیره به سرم میزنه وباهمان خونی که میومد چند تای دیگه میزنه به من اینجا مردم اومدن دست گرفتن خانمم وبچه هام بودن وبا حال بدی که داشتم اوژانس 115منو میگیرن میبرن بیمارستان تا غروب اونجا بودم یک عمل سرپاهی سرم بخیه 4میخوره ودستم دوتا کبودی زخم کبودی دستام وشکستگی سرم موقع که از بیمارستان میومد بچه هام تنها توی خونه بودن وما در حال برگشت به خونه غروب بود بچهای کوچیکم تنها توی خونه بودن که این اقا از پشت خونه من میاد شیشه پنجره میشکونه و با باطری بنزین خونه منو اتیش بزنه و اینجا مردم اومدن گرفتن پنجره توی ان بوده و از خیابان اقدام کرده وبچه های من ترس وحشت گرفته اونا رو واز نظر من مشکل روحی گرفتن توی شکایت نوشتم ضرب وشتم وایجاد رعب وحشت واهیت جانی ندارم.. پزشکی قانونی رفتم ونامه به پاستگاه ارجاع شده الان 7روز که پاستگاه نامه نمیزنه به دادگاه وجالب اینکه این اقا به دروغ اومده گفته سپهر ماشین زدم شکستم حاضرم دست رو قران بزارم این دروغه که این اقا میگه س..... وخانمم وبچه هام موقع دعوا بودن دوتا گزارش مامور دارم و غیر مدارک..... الان نمیدونم چرا اینها شکایت منو به دادگاه ارجاع نمیدن و میخوام بدونم که چقدر دیه و مجازات داره .... ممنون از برنامه دادراه و وکلاه خوب این برنامه سپاس ..... از شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دیه را پرشکی قانونی بعد از بررسی تخصصی تعیین و اجرای احکام به نرخ روز محاسبه می کند برای بقیه موارد نیز حبس یا جزای نقدی