مشاوره حقوقی رایگان - سهام

سلام عرض ادب پدرو مادر بنده حدود 33سال قبل از هم جدا شدن پدرم تقریبا بیست وپنج سال قبل بهم نشون داد که سیصد هزار تومان سهام گرفته به این شرط که با پدرم زندگی کنم، چون من زندگی با مادرم رو انتخاب کردم از همون بیست وپنج سال پیش حتی خبری از پدرم ندارم چگونه بفهمم اون سهام هنوز به اسم من هستش یانه، باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به اداره بورس و اوراق بهادار مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق سازمان بورس اوراق بهادار جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها پیگیری کنید.
اگر سهام بورسی است می توانید از طریق بورس اوراق بهادار پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا باید مشخص کنید سهام مربوط به چه شرکتی بوده است البته از سازمان بورس و اوراق بهادار هم قابل استعلام هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان بورس موضوع را پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با کد ملی خودت وارد سامانه سجام شو ، اگر نمیتونی از کافی نت کمک بگیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفتر مرکزی شرکت مذکور وواحد امور سهام مراجعه شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در سامانه سجام ثبت نام فرماييد
و از طريق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (CSDI) و كارگزاري مربوطه و ناظر بازار موضوع را
به ترتيب پيگيري فرماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام احترام ؛؛؛

از طریق سازمان بورس پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره بورس و اوراق بهادار استعلام بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره بورس و اوراق بهادار مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست استعلام از سازمان بورس اوراق بهادار بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص نمایید سهام کجا بوده و سپس از طریق همان نهائ و شرکت و ... که سهام آنرا داشته پیگیری نمایید