مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت مسکن تعاونی

سلام. من در سال 98 یک اپارتمان از اعضای تعاونی مسکن ... خریدم برای در یافت سند مالکیت میدعامل تعاونی می خواهد یک اقرارنامه بگیرد که هر نوع کاری خواست بتواند انجام دهد و من حاضر نستم ان اقرارنامه را امضا کنم چگونه می توانم سند را دریافت کنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد سند اقدام کنید. در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته استرداد سند را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برررسی بیشتر شود تا بر اساس متن اقرارنامه راه حلی پیدا کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام الزام به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن اقرار نامه را ببینم .
برای دریافت سند باید اول اظهارنامه بدهی بعد دادخواست الزام به سند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای دریافت سند بدوا باید اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد سند را تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه بفرست و بعد دادخواست الزام به تنظیم سند ارایه کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و شرکت و مدیرعامل مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید با مدارک و مستندات خود برخاست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما باید با ارائه توصیحات بیشتر روشن کنید مساله را، سند به نام تعاونی است؟ مجوز ساخت به نام کیست؟ آیا پایان کار گرفته شده است؟ آیا فروشنده به شما وکالت داده؟ آیا از تعاونی وکالت داشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده و تعاونی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
جهت ثبت دادخواست ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به اساسنامه تعاونی و اختیارات داده شده به مدیرعامل و تصمیمات و مصوبه های هیات مدیره تعاونی مراجعه نمایید . همچنین به قرارداد فی مابین شما با تعاونی در خصوص آپارتمان نیز توجه فرمایید، چنین اختیاراتی مدیر عامل دارد یا خیر؟ در هر صورت در صورت نداشتن اختیارات می توانید به اتحادیه تعاونی مربوط مراجعه و شکایت نمایید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن اقرارنامه دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به تحویل به سند بدهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

علیه فروشنده و تعاونی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با الزام به تنظیم سند بر علیه آن نهاد یا ارگان در محاکم حقوقی امکان تنظیم سند مهیا است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

الزام به تنظیم سند رسمی

از مراجع قضایی اقدام کنید