مشاوره حقوقی رایگان - درباره سند مالکیت از تعاونی مسکن .... ساری

من یک اپارتمان از اعضای تعاونی مسکن ... ساری خریدم همه مدارک مثبت رادارم برای دریافت سند مالکیت مدیر عامل تعاونی می خواهد یک اقرارنامه بگیرد که هر نوع رفتاری خواست انجام دهد من حاضر نیستم چنین اقرارنامه ای را امضا کنم چه باید بکنم که بتوانم سند دریافت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به اقرارنامه ای دارد که میخواهد بگیرید شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام الزام به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده و شرکت و مدیرعامل اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید با مدارک و مستندات خود برخاست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید بدوا کلیه اسناد شما بررسی و سپس دادخواست‌ حقوقی بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به اساسنامه تعاونی و اختیارات داده شده به مدیرعامل و تصمیمات و مصوبه های هیات مدیره تعاونی مراجعه نمایید . همچنین به قرارداد فی مابین شما با تعاونی در خصوص آپارتمان نیز توجه فرمایید، چنین اختیاراتی مدیر عامل دارد یا خیر؟ در هر صورت در صورت نداشتن اختیارات می توانید به اتحادیه تعاونی مربوط مراجعه و شکایت نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تعاونی تنظیم نمایید حتماً در اقرارنامه مواردی هست حقوق شما را تضییع میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن اقرارنامه چه بوده ؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط اخذ سند محیا است از طریق دادکاه الزام به ایفا تعهد واخذ سند را بخواهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

الزام به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

الزام به تنظیم سند رسمی

از مراجع قضایی اقدام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید بدوا کلیه اسناد شما بررسی و سپس دادخواست‌ حقوقی بدهید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت پرداخت ثمن معامله ، مدیر عامل اختیاری به اجبار کردن شما نداره.