مشاوره حقوقی رایگان - من که کارت ملی رو برای خرید ماشین میدم کسی دیگه برای مشکل دارد یا نه مالیاتی یا هزینه ای دارد یا نه

آیا من که کارت ملی رو میدم کسی دیگه برای من در آینده مشکلی ایجاد میشود یا هزینه و مالیاتی می آید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با کارت ملی شما از شرکت خودرو خریداری کند دیگه شما نمی توانید در طرح پیش فروش یا فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو و سایپا ثبت‌نام کنید.
از نظر مالیات اگر صرفا یک خودرو خریداری شود مشکلی پیش نمیاد ولی اگر چند خودرو خریداری شود مشکل پیش میاد.

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

سلام
هرگونه فعالیت تجاری بابت ایجاد مالیات می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما حقوقی نمی باشد و بسیار کلی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله قطعاً علاوه بر این که دیگر خودتان نمی توانید در طرح‌های فروش خودرو شرکت کنیدممکن است منجر به پرداخت مالیات در صورت گرانقیمت بودن خودرو برای شما نیز گردد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

کسی که کارت ملی را به او میدهید میتواند انواع سواستفاده ها را از کارت ملی شما ببرد و این کار بسیار ریسک بالایی دارد.حداقل اتفاقی که ممکن است بیوفتد قطع شدن یارانه و خدمات رایگان حاکمیتی است.بهرحال هر کاری با کارت ملی شما انجام بدهند به اسم شما و برای شما ثبت می شود و اینکار بسیار خطرناک است.از خرید سیمکارت بگیر تا ده ها روش دیگر مثل افتتاح حساب بانکی جهت کلاهبرداری و جرایم دیگر. خیلی از افراد تصور میکنند که اگر طرف آشنا باشد مشکلی پیش نمی آید ولی واقعیت این است که اشخاص بیشترین ضربات را از آشنایان میخورند تا غریبه ها.کم نیستند پرونده هایی که طرفین آن اعضای یک خانواده باشند. چون معمولا آدمها از اعتماد نابجا آسیب می بینند و بیشترین اعتماد را به آشنایان دارند.حسب تجربه به شما پیشنهاد میکنم چنین ریسکی نکنید. علت درگیری اغلب مردم در دادگستری دو مورد است اول اعتماد دوم طمع.شاید خیلی وقتها هم مشکلی پیش نیاید ولی هیچ دلیلی ندارد در اینگونه موارد انسان خوشبین باشد چون از دید مثبت که خطری شما را تهدید نمیکند پس بهتر است دید منفی به چنین قضایایی داشته باشید تا از خطرات احتمالی آتی در امان باشید.خوش بینی را برای اتفاقاتی که رخ داده اند و دیگر کاری از دستتان بر نمی آید نگه دارید برای مواردی که هنوز تحت اراده انسان است و هنوز اتفاق نیوفتاده اند دید منفی داشتن عاقلانه است.مثلا قصد دارید ملکی بخرید فرض بگیرید که طرف مقابل هر چه میگوید دروغ است مگر اینکه ادعایش را با مدرک به شما ثابت کند.چرا؟چون فقط بدبینی میتواند شما را آگاه کند و جلوی وقایع تلخ آتی را بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کار اقتصادی انجام دهد ممکن است مشکل ساز شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

قطعاً استفاده از کارت ملی در موضوعات مختلف مشتمل بر مالیات برای صاحب کارت ملی خواهد بود و
نمونه آن
اگر با کارت ملی شما از شرکت خودرو خریداری کند دیگه شما نمی توانید در طرح
فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو و سایپا ثبت‌نام کنید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

بله هر گونه هزینه و مالیات به عهده مالک کارت ملی است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

شما نمی توانید در طرح پیش فروش یا فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو و سایپا ثبت‌نام کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادن کارت ملی به دیگری کار درستی نیست. ممکن است هزار اتفاق بیفتد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حتما
بهتر است این اقدام را انجام ندهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، مسئولیت آن با شما خواهد بود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما مالی مهم نیست ممکن است مشگل امنیتی ایجاد شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه صرفا یک خودرو خریداری شود مشکلی پیش نمیاد ولی اگر چند خودرو خریداری شود مشکل پیش میاد.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام ممکن است سوء استفاده شود بهتر است مدارک سجلی نزد خودتدن باشد و هنگام ارائه آن به جایی لز کپی مدارک استفاده کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تماس فرماييد متوجه منظور نشدم