مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

با سلام بنده چند ماه قبل یه خودرو خریداری کردم و تمام پول رو پرداخت کردم برگ سبز رو به من نداد.بعد چند ماه، دوهفته قبل دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو را دادم. قولنامه ایادی قبلی رو دارم ولی برگ سبز رو ندارم. یکی از خریداران قبلی چک رو پاس نکرده و فروشنده اون اسناد خودرو را نگه داشته و تحویل نمی‌دهد و درخواست فسخ معامله و جبران خسارات را از خریدار داده.در قولنامه او شرایط فسخ نوشته .حالا من که خودرو را از آخرین فروشنده خریدم تکلیف بنده چیست در حالی که قیمت خودرو چند برابر شده .آیا خودروی خریداری شده من تنظیم سند میشود ؟

پاسخ ها :

خرید خودرو توقیفی بدون اطلاع تنظیم سند برای خودرو توقیفی خرید خودرو توقیفی فک پلاک خودرو توقیفی خودرو توقیفی خودرو