مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خسارت

باسلام و خسته نباشید
من مطلقه بودم و متاسفانه 3 ماه به ازدواج موقت آقایی که همکارم بود درآمدم و بخاطر مسائلی نخواستم تمدید کنم و ایشون مدام تهدید میکردن که کاری میکنن تا باعث اخراج من گردد اول تهدید بود که من شکایت کردم تا به پرونده رسیدگی شود تهدیداتشون عملی شد و برای من کلی حاشیه سازی کردن که موجب اخراجم از محل کار شدن البته خودشونم اخراج شدن حالا من بیکار شدم با دوتا بچه و مستاجر که نان آور خونه هستم میخواستم راهنمائیم کنید چطور میتونم از ایشون بابت اخراجم و اینکه متحمل بیکاری و بی پولی شده ام شکایت کنم آیا میبایست دادخواست خسارت بدم و آیا تاثیری دارد؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود علت اخراج از کار مهمه چرا که بواسطه یک شخص یا زندگی خصوصی دیگران کسی رو اخراج نمی کنند
و شما چگونه می توانید ثابت کنید علت اخراج ایشان بوده

پرسشگر :

سپاس از پاسختون
وقتی به اداره کار مراجعه کردم جهت شکایت و بازگشت به کار مسئول کارگزینیمون که به عنوان نماینده کارفرما اومدن گفت انقدر حاشیه زیاد شده بود بخاطر همین رابطه ما و زندگی خصوصیمون سرزبونها افتاده بود (بجهت همین آقا که برای همه تعریف میکرده و جوسازی میکرده) که رئیس گفت بهتره ترک کار بزنن برام

یک وکیل

ادعای خسارت بیکاری قابلیت رسیدگی ندارد باید شکایت تهدید و مزاحمت را پیگیری کنید