مشاوره حقوقی رایگان - اضافه شدن مدت حضور در جبهه

پدر بنده در سال 1362 تا 1364 در جبهه حضور داشتن بصورت سرباز وظیفه ،و الان کارت ایثارگری 24 ماه دارند ولی به گفته خود ایشان و هم رزمانشان ایشان چند ماه بیشتر به مدت 4 ماه و25 روز علاوه بر 24 ماه در خدمت بوده اند .ولی مستندی جز شاهد ها که هم رزمانشان باشند ندارند .آیا می‌شود با توجه به وجود شاهدین ،برای اضافه شدن مدت ایثار گری اقدامی کرد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک سابقه حضور در جبهه هر فرد، سوابق پرونده و تایید یگان مربوط است.