مشاوره حقوقی رایگان - شهریه باشگاه

سلام وقت بخیر ، من باشگاه بدنسازی ثبت نام کردم و شش روز در هفته سیصد تومن پرداخت کردم ، و چهار جلسه رفتم بعدش به دلایلی پشیمون شدم و به مربی گفتم دیگه نمیام و هزینه به غیر از چهار جلسه رو برگردونید ، مربی گفت هزینه میشه 120، هزینه برنامه هم 150 تو یه برگه پنج تا حرکت نوشته که اونم من نمیخوام و اصلا از قبل به من توضیح نداده و هزینه نجومی هم گذاشته بهش میگم ، میگه این برنامه مخصوص شماست و هزینش همینقدره ، سی تومن هم میمونه میگن بیاین با مدیر باشگاه صحبت کنین ، قبل از ثبت نام هم برگه قراردادی چیزی امضا نکردم ، به نظر شما چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق اتحادیه پیگیری نماید مبالغ نیز می بایست بپردازید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام موضوع رو توافقی حل کنید بهتره چون ارزش پیگیری قضایی نداره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق اتحادیه باشگاه بدنسازی پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به شرایط توافق شده اولیه و همچنین قانون باشگاه دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینقدری ارزش نداره که در دادگاه ادعا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه باشگاه بدنسازی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است موضوع را با سازش حل و فصل کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طبیعتا اتحادیه ندارند و شما می توانید از طریق هیات ورزش پرورش اندام شهرتان پیگیری کنید و یا از طریق اداره تربیت بدنی شهر و همچنین می نوانید از طریق سازمان تعزیرات پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ازطریق اتحادیه پیگیری کنید مسالمت آمیز حل وفصل نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
تابع قوانین و مقررات اتحادیه ی مربوطه است .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچ. بیخیال شوید. باشگاه الزامی به پس دادن مبلغ ندارد زیرا شما پشیمان شده اید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام با مدیر باشگاه صحبت کنید و مطالبتان را عنوان کنید.بدلیل اینکه مبلغ قابل توجهی نیست طرح دعوی پیشنهاد نمی شود.یا می توانید ادامه جلسات رو بروید و از حق ایجاد شده استفاده کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرسي تربيت بدني و سازمان تعزيرات حكومتي بابت گرانفروشي شكايت نماييد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

راهی وجود ندارد مگر به نهاد بالاتر یا اتحادیه در صورت وجود مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مدیر آنجا صحبت نمایید اگر نتیجه نگرفتید به اتحادیه باشگاه های ورزشی مراجعه نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به پایین بودن مبلغ بهتر است حل فصل نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اتحادیه باشگاه بدنسازی پیگیری کنید