مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خانه

با سلام
دو سال پیش خانه مادری من مورد سرقت قرار می گیرد و مقدار قابل توجهی طلا و پول به سرقت می رود تمام فامیل و دوستان شکشان به داماد خانواده می رود زندگی داماد و خواهرم در این دوسال از این رو به آنرو شده است خانه گران قیمت در بهترین منطقه گرفته اند که با توجه به شرایط کاریشان چنین چیزی در 2سال امکان ندارد. مادر من حالت روان پریشی گرفته است و آگاهی کار خاصی را انجام نمی دهد من در این دو سال پیگیر بوده ام نتیجه خاصی نگرفته ام سوال من این است با توجه به شک ما به دامادمان که به نظر من 100 درصد است و مدرکه دادگاه پسند نداریم من به چه صورتی و از کجا می توانم شروع کنم؟
ممنون از کمک شما به مادری که از حال عادی زندگییش خارج شده است.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

شما میتوانید از دادکاه بخواهید ایشان را احضار کند ولیکن اکر مدرک نداشته باشید به جایی نمیرسید

یک وکیل

راهی برای اثبات سرقت وجود ندارد