مشاوره حقوقی رایگان - مشاع بودن چاه فاضلاب

باعرض سلام وخسته نباشید من در یک مجتمع 8واحدی دارای یک واحد هستم ودراین مجتمع 4واحد شمالی و4واحد جنوبی میباشد آب فاضلاب وتوالت ما 4واحد جنوبی در یک چاه رفته وهرده روز یکبارپر میشود وتازه متوجه شدم که آن 4 واحدشمالی فاضلابشان در چاه دیگر که درحیاط مجتمع از زمان ساخت بوده ریخته میشود ووقتی جهت هزینه تخلیه یا حفرچاه دیگر از 8 واحد درخواست هزینه کردم آن 4 واحد شمالی میگویند چاه تو پارکینگ به شما 4 واحد ربط دارد وهزینه چاه حیاط واختیارش به ما 4واحد دیگر ربط دارد وهرچه میگویم دوحلقه چاه مشاع هست ،قبول نمیکنند ومیگویند این دوحلقه چاه مشاع نیست ویک چاه به شما 4واحد ربط دارد وچاه داخل حیاط به ما 4 واحد شمالی خواستم ببینم این موضوع جریانش چی میشود ولی درگوگل سرج کردم طبق ماده 100کمیسیون هردو چاه مشاع میباشد ازشما تقاضامندم مرا راهنمایی کنید،ممنون وسپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
با طرح شکایت و انتخاب کارشناس رسمی دادگستری مشکل حل می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاع باشد همه باید پرداخت کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بعد اظهارنامه بعد دادخواست الزام به پرداخت حق السهم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی موضوع بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای سهولت در حل مشکل درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی شود