مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام خدمت وکلای محترم.
میخواستم سوال کنم که من از اول زندگی تا الان حدود 10 سال میشه.هر
چی کار کردم حقوقمو به خانومم میدادم.کالاهایی که مشخصه ماله هر کداممون هستش که معلومه ولی میخواستم بدونم چیزایی که تو زندگی
مشترک خریدیم مثل خودرو و زمین
تکلیف اینا چجوریه و باید بگم سند به نام خانومم خورده و من مدرکی ندارم
ولی با اینکه من درآمدم رو از اول به خانومم میدادم و مسئول خرید وهمه چی با اون بوده تکلیف من چی میشه
باید چکار کنم.میگه ماله خودمه و سند به نام منه.چکارکنم.

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، اگر با پول و درآمد شما خریداری شده است میتوانید ادعای هبه کنید و دادخواست رجوع از هبه مطرح کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اعلام رجوع از هبه طرح دعوی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

متاسفانه حق را دادگاه به همسرتان می‌دهد که سند بنامشان است مگر شما ادعای خویش را اثبات بفرمایید که دشوار است اما دور از ذهن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اقامه دعوا نمایید و ادعای خود را اثبات نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر چیزی که سند به نام شخصی شده است به نام آن شخص است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قول نامه به نام شما باشد و سند به نام همسر فقط با رضایت ایشان قابل انتقال است مگرانکه شما ادعای هبه کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به اینکه سند به نام همسر شماست اقدام قانونی علیه ایشان نیازمند اثبات این ادعا توسط شما می باشد چرا که در غیر این صورت درخواست شما از سوی محاکم مورد پذیرش قرار نمی گیرد