مشاوره حقوقی رایگان - رضایت چک

با سلام بنده دو فقره دادم به شخصی اختلاف حساب داشتیم برگشت زد بعد از سه سال تفاهم کردیم پول رو واریز کردم به حساب شخص دیگری چک هارو بده پول بگیره نه پول گرفته نه چک داده بعد از رضایت دفتر خانه که دست من هست نوشته شده در مورد چک های سازش حاصل است و رضایت مینمایم و هیچ شکایتی یا خسارتی بابت چک ها درجه اعتبار ساقط و غیرقابل مسموع ی باشد. الان ادعای پول بیشتری رو می‌کنه آیا می‌تونه دوباره شکایت کند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون پول را به حساب او واریز نکردید مشکل ساز شده وقت مشاوره حضوری بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مفاد رضایت نامه حایز اهمیت است ممکن است با شرایطی بتواند
وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد

شما ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت رضایت ، امکان پیگیری وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر ،
اما با توجه به اینکه شما مبلغ واریزی را به حساب فردی بغیر از ایشان واریز نموده اید این مساله می توانند برای شما مشکل ساز شود