مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار

سلام و درود، اینجانب بابت چک بلامحل از فردی شکایت نموده و در نهایت دادگاه حکم جلب سیار به من داد. اما محل زندگی شخص عوض شده و نمیتوانم پیدایش کنم چک سال 92 بوده و الان سال 98 است. پرسیدم میگویند دادگاه برای چک سیم کارت را رهگیری نمیکند. خواستم نامه ببرم آموزش پرورش آدرس فرزند محصلش را بگیرم باز نامه ندادند، آدرس تامین اجتماعی هم مطمئن هستم آدرس دفتر برادرش را میدهد. چگونه پیدایش کنم ؟ واقعا مستاصل شده ام

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

از طریق اجرای احکام تقاضای بررسی خط فعال به نامشون رو کنید تا محل شناسایی بشه