مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف اقساط وام مستمری بگیر بعد ازدواج

سلام خسته نباشید
من حقوق پدرم که بازنشسته کشوری هستش رو دریافت میکنم و تنها وارثش هستم
چند ماه پیش وام ضروری بازنشستگان رو دریافت کردم و چند قسط از وام رو از حقوق در اومدن اما در آستانه ازدواجم و حقوق قطع خواهد شد، تکلیف اقساط باقی مانده وام چه می شود؟ چون از حقوق کسر میشد و بعد ازدواج حقوق قطع می شود.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقساط باقی مانده وام در هر صورت بایستی پرداخت شود.