مشاوره حقوقی رایگان - درگیری عمد

سلام وقت بخیر من در مورخه1401/11/11 در مدرسه با همکلاسیم دعوامون شد و اونجا تموم ولی موقعی که من داشتم میومد خونه 4 نفری ادم اورده بود یکی از اونو4 نفر اومد و گفت بیا شما رو اشتی بدم و منم رفتم ولی داخل کوچه که شدیم با چوب و مشت منو زدن و ارنجم اسیب دیده پزشکی قانونی بیست و پنج صدم درصد زدهده دیه چقدر میشه و جرم کیفری اونا چی میشه
و اینکه در ماه رجب این اتفاق افتاده
و اینکه من دوربین و شاهد دارم‌

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی شما باید رویت شود. همچنین نیاز است که پرونده کیفری شما در شعبه کیفری مطالعه شود بنابر بر اثبات بین اینکه نزاع دسته جمعی باشد یا اینکه صرفا ضرب و جرح شما باشد و اینکه کدام اتهام اثبات شود مجازات های متفاوتی دارد کما فی الحال حبس طولانی مدت و پرداخت دیه شما قطع در انتظار این افراد است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ضرب وجرح عمدی تلقی و هر یک درصد دیه شش میلیون تومان در حال حاضر دیه مقرره است که برای سال اینده افزایش خواهد یافت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دیه شما در سال جدید افزایش پیدا می‌کند و آنها نیز در صورت اثبات مجازات خواهند شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و
تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود و....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جرم مذبور ضرب و جرح عمدی است که علاوه بر پرداخت دیه مقرره به نرخ روز پرداخت به حبس نیز محکوم خواهند شد که در صورتی که زیر 18 سال باشند احتمالا در کانون نگهداری شوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ماه حرام اهمیتی ندارد زیرا تنها در مورد دیه قتل نفس است . میزان دقیق ان دیه را از واحد اجرای احکام کیفری محاسبه کنید