مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم شراکت

بنده یک ساختمان را با قرار دادی که به نام شخص بنده بوده مشارکتی ساختم
و یکی از دوستانم را به عنوان سرپرست کارگاه انتخاب کردم با اختیار تام در مورد استخدام پیمانکارو نوشتن قرارداد با آنها.
ایشان مبلغی را نیز در ساختمان هزینه کرده و من ازمحل پیش فروش دو واحد مبلغ 800 میلیون تومان به حساب ایشان واریز کردم که بعدا 400 میلیون ان را به حسابم عودت داده اند
اکنون ایشان با توجه به فاکتورهایی که به نامشان بوده و با استفاده از شهودی که آشنای ایشان بوده اند و در پروژه مشغول کار بوده اند ادعای شراکت دارند
ضمنا هیچگونه قراردادی بین بنده و ایشان منعقد نگردیده
و در زمان تصفیه حساب هم رسید از ایشان نگرفته ام
آیا ایشان میتواند ادعای شراکت و طلب سهم کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ادعا را که هرکسی می تواند بکند این دادگاه هست که مدارک دو طرف را می بیند و حکم می دهد