مشاوره حقوقی رایگان - پاسپورت بدون اذن همسر

سلام وقت بخیر
به تازگی به ایران اومدم، همسرم پاسپورت و فرم رضایت محضری صدور پاس رو هم برداشته و از کشور خارج شده، به دفترخانه مراجعه کردم، گفتن گواهی امضا رو نمیدن، ویزای من مدت محدود داره و باید قبل از باطل شدنش، پاسم رو بگیرم و از کشور خارج شم.
لطفااااااا بهم بگین راهی داره با شکایت از همسر، و با دلیل اینکه منزل مشترکی هیچوقت اینجا نداشتیم و منو گذاشته اینجا، خودش رفته، و من میخوام به منزل مشترکمان در خارج برگردم، دادستان بدون اذن همسر، اجازه صدور پاسپورت بهم بده؟ زندگیم وابسته به رفتنم به اونوره. خواهش میکنم بفرمایید اینجا وکیلی میتونه بهم کمک کنه لطفا؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادستان اقدام کنیدبا شرح ماوقع درخواست دستور موقت کنید