مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن حیوان همسایه

سلام خسته نباشید
دیروز یک نفر به من زنگ زده ومیگه که هشت روزه گاوم گم شده وگاوم روتوزمین من پیداکرده توچاه افتاده مرده باید خسارت گاوموبدی چرادیوار دور زمینت نکشیدی اگه بود گاوم نمیموردبرام شکایتم کرده ایا این میتونه دلیل برگرفتن خسارت از من باشه میتونه بگیره لطفا راهنمایییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباطی به شما ندارد شما عمل مجرمانه‌ای انجام نداده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مسئولیت نخواهید داشت ولی اگر شما حفاظ مناسب برای چاه قرار نداده باشید مسئولیت خواهید داشت و توسط کارشناس رسمی موضوع بررسی خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر چاه از قدیم در زمین شما بوده خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زمین و چاه مال شما بوده بلی حتما شما باید پول گاو را پرداخت کنی البته کارشناس می‌تونه 50 به 50 نظر بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا علت حادثه دقیقا بررسی و اظهار نظر بهتری کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما حفاظ مناسب برای چاه قرار نداده باشید مسولید در غیر اینصورت خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسباب وقوع خسارت ومیزان تقصیر باید بررسی شود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام نیاز بررسی کارشناسی در پرونده داره در صورت اثبات تقصیر و اجرا شدن قاعده تسبیب امکان مطالبه خسارت است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص کندن چاه در زمین مطابق قانون شما در صورت مقصر هستید که یکسری شرکت های قانونی در خصوص شما تحقق پیدا کرده باشند اگر ورود گاو به ملک شما با اجازه شما بوده است شما مقصر هستید و در غیر اینصورت خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان می بایست از حیوان خود مراقبت می کرد

یک وکیل :

با سلام بنظر مسولیتی متوجه شما نمی باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر چاه و زمین متعلق به شماست شما مسئول دورچینی برای آن چاه و ایجاد حفاظ مناسب برای آن هستید در هر صورت این تقصیر از جانب شما باید توسط طرف مقابل اثبات گردد البته ممکن است ایشان نیز بعلت کوتاهی خود در نگهداری از حیوان مقصر شناخته شوند در هر صورت تقصیر طرفین توسط کارشناس تعیین می گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید میزان تقصیر توسط کارشناس مشخص شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا مدعی این امر باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید و شما مسئولیتی در این خصوص ندارید اما در حالت کلی در صورتی که برای چاه تان حفاظ مناسب نگذاشته باشید متاسفانه مسئول جبران خسارت خواهید بود که این امر توس طکارشناس رسمی دادگستری در امور مربوطه ارزیایی خواهد گردید