مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص پرداخت سختی کار کارگر

سلام سال1391 پیمانکار خدمات شهرداری شهرداری بودم کلیه حقوق و مزایای کارگران و حق بیمه آنان را پرداخت نمود واز تامین اجتماعی مفاصاحساب گرفتم حال کارگری جهت اخذ سختی کار مراجعه مبلغی را از طریق تامین اجتماعی مطالبه نموده است سوالم این است باتوجه باینکه درانسال(1391) تقاضاننموده هم اکنون مطالبه سختی کار نموده نحوه محاسبه سختی کار وی چگونه است میزان 4در صد است آیا با حقوق آن زمان محاسبه می‌شود لازم به توضیح است مدت پیمانکاری من یکسال بود و دیگر پیمانکاری را متوقف کردم ممنون

پاسخ ها :

پرداخت سختی کار کارگر به نرخ روز محاسبه سختی کار کارگر سختی کار کارگر سختی کار