مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سختی کار کارگر

با سلام. محاسبه سختی کار کارگر در سنوات قبل بر مبنای حقوق همان سال است یا برمبنای حقوق فعلی لطفا مستندات را معرفی فرمایید. تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سابقه پرداخت حق بیمه در برابر هرسال کارکرد در مشاغل ذکر شده، برابر با یک و نیم سال سابقه محاسبه می‌شود. برای مثال کارگری که 10 سال در شغل سخت فعالیت داشته است، سابقه او معادل 15 سال خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام بر مبنای حقوق فعلی حساب می گردد.

یک وکیل :

با سلام
بر مبنای حقوق فعلی