مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت

سلام اساتید گرامی. در سال 96 پسر من که در یک کارگاه طلا سازی مشغول به کار بود در اثر تطمیع یک خانم مرتکب سرقت به میزان 95 گرم طلا میشه. صاحبان کارگاه پسر مرا در کارگاه زندانی کرده و با تهدید و ضرب و شتم و همچنین آوردن دو مامور قلابی از آگاهی از او اعتراف میگیرند و بعد به من زنگ میزنند. همزمان آن خانم را هم با ترفندی می آورند و به کلانتری زنگ میزنند و هردو دادگاهی و مجرم شناخته میشوند. من با پرداخت مبلغ 22میلیون رضایت میگیرم و پسرم حکم تعلیقی. اما صاحبان کارگاه موتور پسر مرا توقیف کرده و پس نمیدهند و میگویند باید بیایی و سند به نام ما بزنی که من اینکار را نکردم چون دوبرابر ارزش طلایشان از من پول گرفته اند و در رضایت نامه هم اسمی از موتور برده نشده که که ما باید برایشان سند بزنیم. حالا من چکار میتوانم بکنم که موتور را پس بگیرم و اینکه جلوی خلاف احتمال آنها را بگیرم چون سند به نام پسر من است. آیا الان که حدود 1 سال و نیم میگذرد موضوع زمان تاثیری در ماجرا دارد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام چون سند موتور به نام شما نیست شما نمی توانی بجز وکالت داشته باشی اقدام کنی پسر شما باید شکایت کند و اینکه‌اگر در آنجا امانت باشد خیانت در امانت مطرح‌کند والا اگر به زور گرفته باشند و غضب کرده باشد تصاحب اموال غیر عدوانا یا سرقت شکایت‌کنید.