مشاوره حقوقی رایگان - دزدی موتور

سلام موتور بنده دزدیده شده
از تمام لحظه های دزدی فیلمش هست و صورت طرف قشنگ افتاده باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به کلانتری مراجعه و اعلام سرقت کنید و با ارایه دلایل از فرد مورد نظر شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سرقت را به پلیس اعلام کنید تا مراحل تحقبق و رسیدگی به جریان افتد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طرح شکایت کنید و از طریق آگاهی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آن شخص را می شناسید می تواند بر اساس فیلم دوربین مداربسته تحت عنوان سرقت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی به عنوان سرقت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یلام شکوائیه سرقت را مطرح نمایید و فیلم را به اداره آگاهی ارائه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پلیس مراجعه و موضوع را گزارش و مستندات را ارایه و از ایشان شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فیلم را در اختیار مامورین آگاهی قرار دهید تا پیگیری کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سریعاطرح شکایت نمایید و به دایره آگاهی رجوع فرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کلانتری منطقه اعلام سرفت نمایید ونهایتا از طریق دفتر خدمات طرح شکایت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان سرقت شکایت کنید .
فیلم دوربین مداربسته را سی دی بریزید و به شعبه دادگاه ارائه دهید.
در شرح شکوائیه اعلام کنید فیلم دوربین مداربسته را دارید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام، با مراجعه به دادسرا اعلام جرم کنید و مدارک و مستندات خودتون به مقام قضایی اراعه بفرمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق دفاتر قضایی به دادسرای محل شکایت سرقت مطرح نمایید و مدارک را ارائه دهید.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

از طریق دادسرای محل سرقت شکایت کنید

یک وکیل :

با سلام تحت عنوان سرقت شکایت خویش را ثبت بفرمایید تا بررسی های لازم انجام شود

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
با در دست داشتن مدارک به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اقدام به شکایت نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید شکایت کنید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام تنطیم شکایت سرقت در دفتر خدمات قضائی با ارائه مستندات

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به کلانتری منطقه مراجعه کنید و اعلام سرقت نمایید