مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات

باسلام بنده در سال 1391مالک یک دستگاه لودر بودم باتوجه به دوستی که قبل دریک شرکت همکاربودیم دعوت به همکاری دریک شرکت گچ ساختمانی در حومه شهر ساوه کرد که اون جا با لودر شخصی خودم کارکنم باتوجه به اعتمادی که بهش داشتم هیچ نوشته یا قراردادی انجام ندادیم فقط به صورت لفظی قیمت ساعت کاررا صحبت کردیم کلا این شرکت مدت یک سال دراجاره این آقا بود وفروش خوبی نداشتند و هروقت درخواست پول میکردم میگفت میدم کلا تو این یک سال هشت صد هزارتومان به من پول طی چند مرحله دادن و کل کارکرد دستگاه بنده 290ساعت بود که ساعتی 90هزارتومان صحبت شده بود وبعد یک سال مدت اجاره شرکت تموم شد واین آقا برگشت به شهرشون تهران از اون موقع دیگر ندیدم فقط یک شماره تماس داشتم هر وقت تماس میگرفتم میگفت ضرر کردم ولی میدهم همینطور ادامه پیدا کرد تا یه ماهه پیش به اون دیگر تماسهام رو جواب نمیده وچون نوشته ندارم نمیدونم از کجا شروع کنم درضمن کارگرهای که اون جا مشغول بودن همه شهادت میدهند آیا میتونم حقم رو وصول کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضور شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.