مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک به همراه خسارت پیشبینی شده در صورتجلسه

با سلام و احترام،
اینجانب دارنده چک صیادی برگشت خورده ای هستم که پس از تامین نشدن موجودی حساب صادرکننده با برادر ایشان صورتجلسه ای تنظیم و مهلت یک ماهه داده شده تا وجه را بحساب معرفی شده حقیر واریز و لاشه چک را تحویل بگیرند، متاسفانه در مهلت مقرر باز هم مبلغ وصول نشده است.
حال سوال این است که همزمان با درخواست مبلغ چک میتوان مبلغ خسارت صورتجلسه را از متعهدین خواست؟
آیا خوانده فقط صاحب حساب چک خواهد بود یا برادر ایشان که طبق صورتجلسه متعهد شده نیز به عنوان خوانده فرض می گردد؟
تامین خواسته علیه برادر صاحب حساب که متعهد اصلی صورتجلسه است امکانپذیر است یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید طبق صورتجلسه از افرادی که صورتجلسه راامضاکرده اند شکایت کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
هر دو برادر با منشا متفاوت متعهد پرداخت بدهی خود هستند و قابلیت تامین خواسته علیه هر دو با پرداخت خسارت احتمالی متفاوت ممکن است