مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت

با سلام بنده پرسنل کادر نظامی می‌باشم که سال93درحین انجام ماموریت زمانی که از خودرو پیاده جهت بررسی مورد یک دستگاه خودرو سواری با اینجانب برخورد که از ناحیه کبددچارتروما وخونریزی شدم پس از گذشت 5روز بستری در بیمارستان ترخیص شدم.
حال پس از گذشت چند سال آثار وعلائم کبد
نمایان وتحت درمان دکتر می‌باشم.اینجانب به همین دلیل در سازمان مربوطه اعلام که کمیسیون جهت اینجانب معلولیت حین خدمت اعلام نموده است.
میخواستم ببینم آیا جانبازی شامل اینجانب میشودیاخیر؟

پاسخ ها :

گرفتن جانبازی برای معلولیت حین خدمت در نظام دریافت جانبازی برای آسیب حین خدمت معلولیت حین خدمت نظام معلولیت حین خدمت دریافت جانبازی جانبازی