مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

با سلام وخسته نباشید به تیم مشاوره خوبتون. من متاسفانه به دلیل مشکلاتی از خدمت سربازی فرار کردم و بعد از چندماه خودمو معرفی کردم و پروندم به دادگاه فرستاده شد و قاضی برای من یک جریمه نقدی تعلیقی در نظر گرفت. و به محل خدمتم برگشتم دوباره بعد از گذراندن یک ماه از خدمتم فرار کردم و الان تقریبا سه ماهه که فراریم و می خوام دوباره خودمو معرفی کنم. خواستم بدونم که چه جریمه ای برام در نظر می گیرن و اگر جریمه حبس داشت ایا جزء سوء سابقه حساب میشه؟ ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید.

پاسخ ها :

سوء سابقه فرار مجدد از سربازی حکم فرار مجدد از سربازی فرار مجدد از سربازی فرار از سربازی سربازی