مشاوره حقوقی رایگان - فرار مجدد از سربازی

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان بنده دفعه اول 5 ماه فرار کردم به صورت خود معرف رفتم پادگان و دادن دادگاه نظام اونجا 1میلیون و 200 جریمه شدم 160 گرفت بقیه تعلیق شد الان دفعه دومه که فرار کردم و 9 ماه می‌شود الان اگه خود معرف دوباره برم چی میشه در ضمن متاهل هم هستم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مراجعت کنید شش ماه حبس دستگیر شوید یکسال حبس ولیکن با توجه به متاهل بودن مراجعه کنید قاضی کمک میکند باز جزای نقدی خواهد داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اصولاً مجازات قبلی نیز اجرا می‌شود اما می‌توانید با فرمانده خود صحبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خود را معرفی نمایید و باید دلیل ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه تماس حاصل فرمائید تا از جزئیات امر اطلاع پیدا کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حبس دارد ولی شاید باتوجه به وضعیت تاهل جزای نقدی صادر کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا حبس دارد و البته مجازات تعلیقی قبلی هم اضافه میشود ولی با توجه به تاهل شاید بازم هم جزای نقدی در نظر گرفته شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ضمن به جریان افتادن مجازات سابق پرونده مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معاذیر موجهه خود را اعلام کنید انشالله جزای نقدی است