مشاوره حقوقی رایگان - پنجره غیر مجاز

سلام. همسایه شمالی من که ساختمان خودم جنوبی است اقدام به ساخت آپارتمان 6طبقه 12واحده کرده متاسفانه متاسفانه پنجره پشتی این دوازده مسلط کامل به ساختمان من می باشد فاصله بین ما با این آپارتمان یه کوچه دومتری می باشد مثل اینکه داخل حیاط من ساخته شد این آپارتمان
متاسفانه آشنا داره شهرداری شکایت کردم ولی به جایی نرسیدم
لطفا راهنمایی فرماید باتوجه به عرض کوچه که دو متر است می توان پنجره که دید کامل به ساختمان اینجانب داره گذاشت

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری جهت ابطال پروانه ساختمان و محور مقدور است و از طریق شکوایه ایجاد مزاحمت نیز قابل رسیدگی می باشد‌