مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام
مدت چهارماه پیش بنده گاوصندوق متوسط خودم را بعلت ناامن بودن منطقه ی زندگی پیش یکی از بستگان نزدیک خانمم گذاشتم گاوصندوق چون دوطبقه بوده و من هم فقط از یک طبقه استفاده میکردم کلید طبقه دوم را به امانت پیش همین اقا گذاشتم و بنده چون دسته کلید را اشتباهی داده بودم، ایشان هم از این سادگی من سواستفاده کرده اند و تمام مدارک سند منزل و سند ماشین و مقداری طلای خانمم را برداشته و الانم گاوصندوق را که پس گرفته ام هیچیک از مدارک و پول و طلا نیست و همه را برداشته است
الان بنده شکایتم را باید چطوری تنظیم کنم،
از زحمات تان خیلی ممنونم
ارادتمند همگی

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

باید به داسرا مراجعه و طرح شکایت کیفری نمایید پرونده تخصصی است حتما با وکیل پیش روید