مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام من یه دختر 19 ساله ام مجردم
پدرم شناسنامه و پاسپورت و مدارک منو گرفتن بهم نمیدن
چطور پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست الزام به استرداد شناسنامه و پاسپورت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره گویا اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا با صلح و سازش موضوع را حل نمایید . در غیر اینصورت می بایست دادخواست استرداد اسناد خود را تقدیم دادگاه نماید (طرح دعوی استرداد اسناد خود علیه پدرتان) از طریق دفاترخدمات قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با گفتگو
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادخواست استرداد بدهید و یاه المثنی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد اسناد خود را تقدیم دادگاه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد مدارک دهید یا اعلام‌مفقودی‌کنید و درخواست مجدد دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به سن قانونی رسیده اید منتها برای خروج از کشور رضایت پدر شرط است ولی بابت شناسنامه میتوانید اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر استرداد اسناد کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تحویل مدارک تقدیم نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست استرداد مدارک یا اعلام مفقودی و گرفتن دوباره مدارک دهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دادخواست استرداد سند علیه ایشان ثبت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست استرداد مدارک مذبور را تنظیم نمایید
در غیر این صورت برای مفقودی اعلام و مجددا المثنی اخذ کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قانونا می توانید اطهارنامه و دادخواست استرداد دهید ولیکن ابتدا باید ثابت نمود مدارک در دیت نامبرده می باشد. راه های دیگر و یا برای گرفتن المثنی اقدام شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه و متعاقب دادخواست استرداد مطرح نمایید و یا نسبت به اخذ المثنی اقدام کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی بدوا اظهارنامه مبنی بر استرداد ارسال و درصورت عدم افاقه دادخواست استرداد اسناد مطرح و یا تقاضای المثنی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست استرداد اسناد خود را

تقدیم دادگاه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تولنید ابتدا با اظهارنامه آنها را از وی مطالبه نمایید