مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در حین صافکاری و افت قیمت خودرو

سلام من خودرو هایما خودم رو برای انجام پی دی ار بدون رنگ بردم پیش صافکار از قبل پیج اینستا این صافکار رو داشتم و ادعاشون این بوده که ماشینو بدون هیچ افت قیمتی و به شرط اینکه کارشناس متوجه تعمیرات نشود صافکاری میکنند . تو واتس اپ عکس فرستادم و 8 تومان براورد کرد . روزی که ماشین بردم گفت 15 تومان . منم گفتم به شرط اینکه هیچ افت قیمتی ماشین نکنه و کارشناس متوجه خرابی نشه قبول . شب موقع تحویل که رفتم ، ماشین پر ایراد بود کارشناس که هیچ من ناشی هم ایراداشو میدیدم خلاصه ماشینو نبردم و قرار شد تا فردا به قول خودش اینه تحویلم بده . فرداش رفتم برا تحویل دیدم رو در عقب یه لکه رنگ پریدگی اضافه شده پرسیدم این چیه قبلا نبود طرفم انگار که فهمیده بود مچشو گرفتم لات بازی در اورد و با کلی داد وفریاد نشست پشت ماشین داد زد "ماشینتو که گذاشتم تو پارکینگ و التماس افتادی که بدم میفهمی"...اومدم جلوشو بگیرم که نره با شتاب گاز داد و منو با ضرب ماشین پرت کرد و زانومم به شدت درد گرفت
خلاصه از 110 خواستم بیاد و گزارش کردم بعدم برای اینکه ماشینو نذارم اونجا بمونه مجبور شدم پولشو کامل پرداخت کردم
ماشینو که اوردم خونه دیدم جفت پیچای در اچار خورده و باز شده که باعث میشه موقع فروش ماشین افت قیمت شدیدی پیدا کنه
الان ، هم برای ضربه ای که با ماشین بهم زده و هم بخاطر ضرر مالی که بم وارد کرده شاکیم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.