مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و گواهی عدم سوء پیشینه

با سلام و عرض ادب
در سال 94 من من دچار اشتباهی شدم و چند چیز کوچک از مغازه ای برداشتم. متاسفانه کار به دادگاه کشید و چون آخر هفته بود سه روز بازداشت موقت در زندان بودم. (هر چند انگشت نگاری کردن و عکس هم گرفتند) بعد با قرار وثیقه بیرون آمدم. در نهایت جریمه ای (2 میلیون) به شاکی پرداخت شد و رضایت داد. مدعی العموم هم حکم شش ماه حبس تعزیری و شلاق (تعدادش یادم نیست) تا دوسال صادر کرد. که هیچکدام عملی نشد و بعد از آن من جرمی انجام ندادم.
در حال حاضر برای سفارت کانادا و دریافت ویزای تحصیلی باید گواهی عدم سو پیشینه ببرم. آیا چنین موضوعی در گواهی بیان میشود؟ پس از گذشت زمان عدم سابقه کیفری موثر یا عدم سابقه کیفری نوشته میشود؟ اگر اطلاعی دارید کدام برای سفارت ملاک است؟
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.
ولی ممکن است سابقه شما پاک نشده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با توجه به اینکه در زمان بازداشت اثر انگشت شما اخذ شده ممکن است در صورت استعلام سابقه شما اعلام شود.
در صورتی که سابقه شما اعلام شد می توانید حضورا از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید و نسبت به حذف سابقه خود اقدام کنید.
برای اخذ سوءپیشنه می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به اظهارات شما ، قرار تعلیق مجازات صادر شده است شما دارای سابقه کیفری موثر نمیباشد و گواهی عدم سؤ پیشینه صادر خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر سو پیشینه نیست ولی سابقه شما پاک نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به صرف آنچه در سوال آمده است فاقد سوپیشینه موثر هستید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در جرائم قابل گذشت اگر شاکی یا مدعی خصوصی رضایت بدهد. چنانچه اجرای مجازات متوقف شود اثرات تبعی آن نیز رفع می شود. باید مراتب گذشت و موقوف شدن مجازات به اداره سجل کیفری اعلام شود .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه موثر کیفری نیست لیکن در سجل کیفری شما این موارد قید می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم محکومیت قطعی زندان داشته باشید بله اما اگر حکم شما تعلیقی بوده سابقه کیفری موثری محسوب نمیشود