مشاوره حقوقی رایگان - کار کردن زن

سلام و خسته نباشید ایا اداره دولتی یا خصوصی میتواند خانم متاهل رو بدون اجازه همسر بکارگیری کند ایا در این مورد شوهر حق دارد شاکی شود از اداره یا شرکت ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جرم و تخلفی صورت نگرفته است اگر آن کار و عمل قانونی و شرعی با‌شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر اینکه محل کار زن منافی عفت عمومی و خانوادگی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهر نمی تواند از شرکت یا اداره شکایت کند و در صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر شغل زن برخلاف مصالح خانوادگی باشد شوهر می تواند طرح دعوا کند و مانع شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رضایت شوهر چیزی نیست که ادارات خصوصی یا دولتی ملتزم باشند آن را بگیریند یک سری از ادارات جهت جلوگیری از منازعات آینده احتمالی این تمهیدات را پیش بینی می‌کنند ولی اگر این کار را هم نکنند تخلفی مرتکب نشده اند . اگر شغل زن برخلاف مصالح خانواده باشد و طوری باشد که آبروی خانواده را هدف قرار دهد یا زمان کار وی طوری باشد که نتواند وظایف همسری یا احیانا مادری را انجام دهد مرد با اثبات این موارد در دادگاه می‌تواند از اداره اشتغال زوجه جلوگیری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغلی در سان اخلاق و عرف باشد منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند زوجه را استخدام نماید
خیر شما نمیتوانید از محل کار زوجه ، شکایت نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط در صورتی که کار ایشان مخالف شوونات خانواده گی باشد میتوانید طرح دعوی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شغل زن برخلاف مصالح خانوادگی باشد شوهر می تواند طرح دعوا کند و مانع شود.در غیر اینصورت خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند مگر آنکه آن شغل منافی مصالح خانوادگی باشد