مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من یک خرید اتومبیل در سال 98 97 چند دستگاه سواری از شرکت ... شهرستان قم خریداری کردم واه اتومبیلا ها را تحویل نمایشگاه برادرم طی رسیدی دادم مشکل برام پیش اومد در حبس قرار گرفتم از زندان دو مرتبه نسبت به استرداد اتومبیلها یا مبلغ به روز انها را از وی طی اظهار نامه خاستار شدم ایشان جواب نداد یکساله که امروزو فردا میکنه حالا میگه یا قیمت سال 97 را بگیر یا اینکه هرکاری دلت میخاد انجام بده اتومبیلها به نرخ روز ده میلیاد پولش هست من هم که با گذشت چند سال زندان بیگناه وبه ناحق حالا پول دفاع وشکایت هم ندارم باید چه کنم خاهشن کمک کنید سرش را ببرم راحت بشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید و از لام کنید که خودرو ها را برای فروش تحویل برادرتون داده بودید و قرار بود بعد از فروش وجه آن را به حساب شما واریز کند یا اینکه با وجه فروش خودرو ها مجدد برای شما خودرو خریداری کند و معامله کند که بعد از آزادی از زندان متوجه شده اید خودرو را تصاحب کرده و وجه حاصل از فروش خودرو ها را خودش برداشت کرده است.
بهتر است قبل از شکایت فیلمی یا مدرکی بگیرید یا اینکه به همراه شاهد با برادرتون صحبت کنید بتوانید در دادگاه شاهد یا مدرک ارائه دهید.
اگر دلیل کافی نداشته باشید و برادرتون ادعای شما را انکار کند موضوع قابل اثبات نیست.
در صورتی که شکایت خیانت در امانت به جهت مرور زمان یا به هر نحوی رد شد شما به ناچار باید دادخواست استرداد اموال بدهید.
توجه داشته باشید شکایت خیانت در امانت هزینه زیادی ندارد و دادخواست استرداد مال نیز می توانید بابت هزینه دادرسی دادخواست اعسار بدهید.
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مبایعه نامه دارید یا سند ماشینها بنام شما بوده، خیلی کارها میشه کرد بهتر است از طریق همین سایت دادراه وقت مشاوره حضوری بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به یکی از کانون های وکلا مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی کنید تا کمک تان کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند راه حل وجود دارد
ابتدا شکوائیه خیانت در امانت و رد مال را مطرح نمایید و شما باید به صورتی دفاع نمایید که خودرو در نزد برادرتان امانت بوده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مورد شما از مواردی است که بایدبررسی کامل و دقیق انجام شود اگر بی بضاعت بودن شما در حال حاضر اثبات گرفته از شما حق الوکاله گرفته نمی‌شود به شرط اثبات بی بضاعت بودن شما و بررسی اسناد و مدارک

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عین یاقیمت روز آنها را مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت خیانت در امانت و رد مال مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هم امکان‌ طرح دعوا حقوقی وجود دارد و هم کیفری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه خیانت در امانت و رد مال را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر رسید امانت دارید.می توانید شکایت خیانت درامانت علیه امین نمایید . اگر رسید شما وصف امانت را ندارد . دادخواست استرداد اموال خود به دادگاه حقوقی محل تقدیم نمایید . امین می بایست عین اموال نزد خودش را مسترد نماید . اگر موجود نیست یا باید مثل آن ویا قیمت روز آن را بدهد . البته اگر اجازه فروش آنها را در آن سال داده اید . می بایست دادخواست مطالبه وجه به انضمام خسارت تاخیر تادیه تقدیم دادگاه نمایید. درضمن خسارت تاخیر تادیه در اسناد عادی شرایط خود را دارد .بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل در محل خود ببرید تا مشاوره دقیق تری بگیرید. شایان ذکر است اگر هزینه وکیل ندارید می توانید با مراجعه به کانون وکلا یا مرکز مشاوران قوه قضاییه تقاضای وکیل معاضدتی نمایید. از طرفی با با درگیری و خشونت نتیجه ای جز دردسر ندارد . تشکر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت پیگیری دارد لیکن برای اظهارنظر دقیق باید گفت و گوی متقابل صورت گرفته و مدارک لازم مورد برسی قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهت. است موضوع را به صورت حقوقی پیگیری کنید و دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله را به نرخ روز با جلب نظر کارشناس دهید